fbpx

Besteed begrijpelijk schrijven uit aan Vet Simpel.

Bij Vet Simpel kun je terecht voor teksten in eenvoudig Nederlands. Voor bijvoorbeeld je website, (nieuws)brief, social media, videoscript, blog of brochure. Ik schrijf teksten, maar kan jouw teksten ook redigeren of corrigeren. 

Dit kan ik voor je doen

Teksten schrijven

Ik schrijf teksten in eenvoudig Nederlands, die begrijpelijk, vlot én doelgroepgericht zijn. Met deze teksten komt je boodschap over bij jouw (brede) publiek.

Tekstcorrectie

Twijfel je over de begrijpelijkheid of leesbaarheid van jouw teksten? Ik pak ze aan door tekstcorrectie (dan haal ik de fouten eruit) of redigeren (dan kijk ik naar de schrijfstijl).

Advies

Ik geef advies aan organisaties en (semi)overheden over begrijpelijk schrijven en hoe je dit kunt aanpakken in jouw organisatie. Ook geef ik incompany trainingen.

Ik schrijf voor...

Websites en blogs (incl. SEO)

Nieuwsbrieven, fysieke brieven, brochures en andere klantcommunicatie

Social media en scripts (zoals voor instructiefilmpjes)

Organisaties met een breed publiek (met allerlei soorten mensen erin) die toegankelijk en helder willen communiceren

Organisaties die teksten in eenvoudig Nederlands willen - 'gewoon' begrijpelijk, of juist specifiek op taalniveau B1, of voor laaggeletterden of mensen met een verstandelijke beperking

Eenvoudig Nederlands teksten uitbesteden? Dat kan bij Vet Simpel.

Mijn opdrachtgevers

Waarom begrijpelijk schrijven?

Begrijpelijke teksten die lopen als een trein: dát trekt de aandacht. Ik schrijf eenvoudige teksten: bondig, makkelijk en lekker leesbaar. En waarom zou je dat willen? Omdat je met zulke teksten blijft hangen. Van een stoffige tekst wordt jouw publiek niet vrolijk. Pas met een lekker leesbare tekst wek je de interesse van je lezer. Hij voelt zich op z’n gemak, wat voor vertrouwen zorgt. Ook bereik je het doel van je tekst. Wil jij dat ook? 

Mijn tarief

Uurtarief
75
  •  
Pakketten
vraag naar de mogelijkheden
  •  

Klaar met ploeteren op
wollige teksten?

Download de gratis checklist: