Besteed begrijpelijk schrijven uit aan Vet Simpel.

Bij Vet Simpel kun je terecht voor teksten in eenvoudige en toegankelijke taal. Voor bijvoorbeeld je website, papieren brief, nieuwsbrief, social media, blog of brochure. Ik schrijf teksten, maar kan je teksten ook redigeren.

Dit kan ik voor je doen

Teksten schrijven

Ik schrijf teksten in eenvoudig Nederlands, die begrijpelijk, vlot én doelgroepgericht zijn. Met deze teksten komt je boodschap over bij jouw (brede) publiek. Zo bereik je het doel van je tekst.

Redigeren

Twijfel je over de begrijpelijkheid of leesbaarheid van jouw teksten? Door ze te redigeren kijk ik naar de schrijfstijl. Zo vraag ik me af: zijn de zinnen niet te lang? Zijn de woorden niet te formeel?

Advies en trainingen

Ik geef advies aan organisaties en (semi)overheden over begrijpelijk schrijven en hoe je dit kunt aanpakken in je organisatie. Ook geef ik incompany trainingen.

Ik schrijf voor...

Websites en blogs (incl. SEO)

Nieuwsbrieven, fysieke brieven, brochures en andere klantcommunicatie

Social media en scripts (zoals voor instructiefilmpjes)

Organisaties met een breed publiek (met allerlei soorten mensen erin) die toegankelijk en helder willen communiceren

Organisaties die teksten in eenvoudig Nederlands willen - op taalniveau B1 of juist voor laaggeletterden of mensen met een verstandelijke beperking

Dit zeggen opdrachtgevers over mij:

Waarom begrijpelijk schrijven?

Begrijpelijke teksten die lopen als een trein: dát trekt de aandacht. Ik schrijf eenvoudige teksten: vlot en toegankelijk. Van een stoffige tekst wordt jouw publiek niet vrolijk; pas met een lekker leesbare tekst wek je de interesse van je lezer. Hij voelt zich op z’n gemak, wat voor vertrouwen zorgt. Ook bereik je het doel van je tekst. Wil jij dat ook? 

Mijn opdrachtgevers

Mijn opdracht-gevers

Mijn tarief

Uurtarief
75
  •  
Pakketten
vraag naar de mogelijkheden
  •  
Pakketten
vraag naar de mogelijkheden
  •