Contact

Zoek jij een freelance tekstschrijver uit Zwolle voor teksten op taalniveau B1? Of ben je geïnteresseerd in een workshop ‘begrijpelijk schrijven’? Neem contact op met Vet Simpel!

Achter Vet Simpel zit Silke Polhuijs, freelance tekstschrijver uit Zwolle. Als je contact met mij opneemt, doe ik mijn best je snel te woord te staan. Heb je niet zoveel tijd, maar wel een vlugge vraag? Appen kan altijd!

Contact:

Vet Simpel
Thomas a Kempisstraat 12A
8021 BB Zwolle

info@vet-simpel.nl | LinkedIn | Instagram

06 – 301 68 924 

KvK-nummer: 72057475
Btw-identificatienummer: NL002218374B23

Vragen over tarieven

Ben je benieuwd naar wat het kost om een tekst door mij te laten schrijven of redigeren? Ik vind transparantie belangrijk, dus mijn tarieven staan op mijn website. Bekijk de pagina met tarieven, hopelijk vind je daar je antwoord. Zo niet, kun je altijd contact met mij opnemen. Ook voor vragen over offertes/prijsopgaven en facturen.

Volg Vet Simpel op social media

Natúúrlijk is Vet Simpel ook te vinden op social media. Op LinkedIn hou ik je op de hoogte van ontwikkelingen in het bedrijf, zoals opdrachten waar ik mee bezig ben. Ook geef ik er schrijftips voor het schrijven op taalniveau B1 en volg en deel ik ontwikkelingen uit het vak (en dan vooral: het content- en tekstschrijversvak). Ben je in voor leuke taalgrapjes? Volg Vet Simpel dan op Instagram. Ik deel er ingewikkelde woorden die niét in een B1-tekst voor zouden moeten komen, ik geef schrijftips en deel fascinerende taal die ik tegenkom op straat en het internet. 

Tekstschrijver uit Zwolle nodig… voor kinderteksten?

Ben je hier beland omdat je op zoek was naar teksten voor kinderen? Dat is niet zo heel gek, want ik ben ook tekstschrijver voor kinderen. Met mijn andere bedrijf Vette Teksten schrijf ik educatieve, commerciële en redactionele teksten voor kinderen. Denk aan lesmateriaal, educatieve boekjes, tienertijdschriften en kinderkranten. Vet Simpel schrijft voor volwassenen, dus dat is wat anders. Ga naar Vette Teksten voor teksten voor kinderen!