Wat kost een tekstschrijver eigenlijk? En wat is het tarief voor redigeren? Op deze pagina vind je mijn uurtarief. En de voorwaarden als je met Vet Simpel werkt.

Wat is mijn tarief? 

Wat een tekstschrijver kost, verschilt enorm. Ik vind het prettig om transparant te zijn en mijn tarief op mijn website te zetten.

Mijn uurtarief is 70 euro exclusief btw. Voor tekstschrijven én voor redigeren. 

Wil je samen met collega’s de incompany-workshop ‘Schrijven op B1-niveau’ volgen? Die heeft een aparte prijs: 750 euro. 

Zo ga ik bij tekstklussen te werk: eerst bespreken we de klus zo uitgebreid mogelijk. Daarna maak ik een offerte. Daarin lees je wat ik precies voor je ga doen (en vaak ook hoe), hoeveel tijd het me gaat kosten en wat de prijs zal zijn. Als de offerte akkoord is, ga ik aan de slag. Vet simpel eigenlijk.

Voorwaarden Vet Simpel

  • Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.
  • Binnen 14 dagen ontvang ik graag een akkoord op de offerte. Dat mag met een handtekening onderaan het document, maar ook via de mail. 
  • De betalingstermijn van mijn facturen is 30 dagen.
  • Het bespreken van de opdracht (van tevoren) is gratis. Ook ‘in het echt’. Soms is het handiger als ik niet op afstand, maar op locatie kom werken. Dat kan! Ik reken dan € 0,19 per kilometer aan reiskosten en eventueel parkeerkosten – of ik reken kosten voor het openbaar vervoer.

Klaar met ploeteren op
wollige teksten?

Download de gratis checklist: