Portfolio

Ben je benieuwd naar mijn werk? Hieronder zie je voor welke opdrachtgevers ik heb gewerkt (of nog steeds werk) en hoe deze klussen eruit zagen. Klik op de blauwe vlakken voor informatie, foto’s en pdf-bestanden.

Wat doe ik precies met Vet Simpel? Ik schrijf begrijpelijke teksten op taalniveau B1. Het gaat om teksten die bedoeld zijn voor een breed publiek. Of die gewoon lekker leesbaar moeten zijn. Naast tekstschrijven redigeer ik ook, en geef ik workshops over schrijven op taalniveau B1. Dat doe ik voor (semi)overheden, maar ook voor commerciële bedrijven. Deze organisaties willen graag bondig en eenvoudig communiceren, maar weten zelf niet hoe ze dit moeten doen. Of ze hebben er te weinig tijd voor. Meer over mijn werk vind je hier.

Bekijk mijn klussen

Het beste kun je mijn klussen natuurlijk zelf bekijken, zodat je ziet wat mijn schrijfstijl is en waar je me voor kunt inhuren. Hieronder zie je voor welke klanten ik heb gewerkt of nog steeds werk. Steeds als ik nieuwe opdrachten heb gedaan (die ik kan laten zien), vul ik deze pagina aan.

Ook begrijpelijke teksten nodig?

Spreekt jouw bedrijf of organisatie een breed publiek aan? Dan is het handig om je teksten eenvoudig te houden, en lekker leesbaar voor iedereen. Dat is soms best lastig. Gelukkig kan ik helpen, net als ik bij bovenstaande opdrachtgevers heb gedaan. Op de pagina over mijn werk lees je wat ik precies doe. Benieuwd wat het kost? Ga naar mijn tarieven.