Ontdek wat begrijpelijke taal jouw organisatie oplevert.

Begrijpelijke taal kan veel voor jouw organisatie doen. Denk aan een betrokken publiek en meer omzet. Samen een plan maken voor jouw bedrijf? Plan dan een Vet Simpel gesprek in mijn agenda. Het is gratis en je zit nergens aan vast.

Wil je meer weten over begrijpelijk schrijven en hoe je dit voor jouw bedrijf kunt inzetten? Wil je weten welke kansen er voor je liggen op het gebied van tekst? Dan is dit gesprek iets voor jou.

Dit gesprek is geschikt voor jou als je:

Communicatieprofessional, (web)redacteur, ambtenaar of iemand anders bent die schrijft voor een breed publiek. Of schrijft voor een minder breed publiek maar toch heerlijk heldere teksten wil;

Meer betrokkenheid of omzet wil, simpelweg via begrijpelijke taal;

Bereid bent om het ECHT anders aan te pakken;

Begrijpelijke taal wil inzetten voor jouw organisatie, maar nog niet weet hoe je dit wil doen (training, coaching of uitbesteden).

Kies hieronder een datum en tijdstip:

In dit gesprek bespreken we:

Met welk plan je de teksten van jouw bedrijf toegankelijker kunt maken, zodat jij via begrijpelijke taal verbinding maakt met je publiek;

Wat jouw situatie nu is en waar je naartoe wil;

Of en hoe ik jou daarbij kan helpen.

Wie ben ik?

Als tekstschrijver vond ik begrijpelijk schrijven altijd het leukst aan mijn vak. Ingewikkelde teksten omtoveren tot lekker leesbare stukken in ‘gewone taal’: dat vind ik een mooie puzzel.

In de afgelopen jaren werkte ik bijvoorbeeld in de (content)marketing, televisiewereld en journalistiek. Zo werkte ik bij het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin, waar ik werkbeschrijvingen voor de website schreef. Hier ontstond mijn liefde voor begrijpelijke taal. Mijn uitdaging: de mensen thuis uitleggen hoe ze die prachtige bouwwerken op tv zélf konden maken. Ook de mensen die nog nooit een hamer hadden vastgehouden…

Werkgevers en opdrachtgevers wisten daarna mij steeds vaker te vinden als er iets ingewikkelds op een makkelijke manier moest worden uitgelegd. Daarom besloot ik alléén nog maar eenvoudige teksten te schrijven. Vet Simpel werd geboren!

Mijn opdrachtgevers zijn onder andere gemeente Zwolle, gemeente Hilvarenbeek, Amphia ziekenhuis, zorgorganisatie Trajectum, gemeente Lingewaard, The Tender Company en gemeente Hollands Kroon.

Communicatieprofessionals laten zien wat ze bereiken met begrijpelijke taal: dat is wat ik het allerliefste doe. Hoe kan ik jouw organisatie helpen?

Dit zeggen opdrachtgevers over mij:

Klik op de knop hieronder en kies zelf de datum en het tijdstip waarop je met mij een plan wil maken voor jouw teksten. Ik kijk ernaar uit om je te helpen!