fbpx

Lekker researchen! Dat mocht ik doen voor contentmarketingbureau Geen Blad voor de Mond. Ze gaven een zakelijk tijdschrift uit waarvoor ik artikelen schreef.

Hiernaast zie je het zakelijke tijdschrift waar ik het over heb. Geen Blad voor de Mond maakt die boekjes wel vaker. Hun klant in dit geval was Ten Hag – een bedrijf dat gepersonaliseerde tijdschriften wilde sturen stuurt naar bedrijven die weer klant van hún zijn -, snap je ‘t nog? De personalisatie zit ‘m dan in de naam op de voorkant en een gepersonaliseerd voorwoord. Verder sluit de inhoud aan bij de interesses van de klant. 

Research en interviews

En die inhoud, daar werd ik voor ingevlogen. Voor dit tijdschrift schreef ik een artikel over virtuele spraakassistenten en eentje over paragliden. Inclusief tips en uitspraken van deskundigen. Ik deed research, interviewde de deskundigen en maakte er een begrijpelijk en lekker leesbaar geheel van. Hoe dat er uiteindelijk uitzag? Kijk hieronder maar, daar zie je mijn werk.

PS: Links zie je speciaal voor mij een tijdschrift met mijn bedrijfsnaam erop, leuk toch?
Vet Simpel voor Geen Blad voor de Mond: bekijk mijn werk

Klaar met ploeteren op
wollige teksten?

Download de gratis checklist:

Checklist begrijpelijk schrijven