Disclaimer

De inhoud van de website, waaronder, maar niet uitsluitend: de teksten, afbeeldingen, vormgeving, merken en domeinnamen, zijn het eigendom van Vet Simpel. Ze worden beschermd door auteursrechten en intellectuele of industriële eigendomsrechten die onder het toepasselijk recht bestaan.

Het is niet toegestaan om de website of een gedeelte daarvan te kopiëren of ter beschikking te stellen zonder mijn toestemming.

De informatie en afbeeldingen van Vet Simpel zijn met de veel zorgvuldigheid op deze website geplaatst, maar voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan. Vet Simpel heeft als doel om de website constant te onderhouden en te actualiseren, maar kan niet altijd met zekerheid zeggen dat de inhoud van de website na verloop van tijd of op het moment dat je op deze website kijkt, nog steeds actueel is.

De informatie op deze website kan altijd zonder aankondiging worden aangepast. De bezoeker van de website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van deze website. De websites die vanuit deze website bezocht kunnen worden, zijn niet door Vet Simpel ingericht en worden niet door Vet Simpel gemaakt.

Vet Simpel accepteert daarom geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van deze website en de informatie (of de onmogelijkheid die te gebruiken), daaronder begrepen schade veroorzaakt door virussen of onjuistheid of onvolledigheid van informatie, informatie op of via een website waarnaar op de website verwezen wordt, of informatie van of via een website die naar een website verwijst en informatie die zonder voorafgaand overleg met mij op de website wordt geplaatst.