Buitengewoon Concept is een creatief bureau uit Amersfoort. Ze huren mij regelmatig in voor het schrijven van artikelen of websiteteksten voor hun klanten.

 

Of ik lekker leesbare teksten wilde schrijven voor hun klanten, vroeg Buitengewoon Concept me. Nou, dat wilde ik wel. Dus schrijf ik regelmatig artikelen voor hun opdrachtgevers. Voorbeeld: POT Verhuizingen. Dat is een bedrijf uit het midden van het land, dat verhuizingen van hoge kwaliteit regelt. Vaak zijn het bijzondere verhuizingen, waar je interessante artikelen over kunt schrijven. Klantcases, noem je zulke artikelen. Het bedrijf laat daarmee zien waar ze goed in zijn, door te vertellen hoe ze succesvolle projecten hebben aangepakt.

Hoe gaan deze klussen? 

Het hangt natuurlijk af voor welke van de klanten van Buitengewoon Concept ik schrijf. Maar vaak gaat het zo: voordat ik ga schrijven, zoek ik vast wat informatie op over het project of de persoon. Daarna interview ik iemand, waarna ik alles uitwerk. Tijdens het schrijven hou ik rekening met zoekwoorden (SEO). Ik schrijf in begrijpelijke taal en soms op taalniveau B1. 

Bekijk mijn werk voor Buitengewoon Concept

Benieuwd naar mijn werk voor deze opdrachtgever? Er staan bijvoorbeeld twee blogs online die ik schreef voor POT verhuizingen. Bekijk de ene blog hier en de andere hier. Hieronder zie je een van de blogs:

Tips en inspiratie krijgen om begrijpelijk én lekker te schrijven?

Schrijf je in voor de e-maillijst en krijg eenmalig 10% korting op een cursus van de Vet Simpel Academie!