Academie

Wil jij begrijpelijke teksten leren schrijven op taalniveau B1? Bij Vet Simpel Academie kan dat op verschillende manieren. Welke manier je ook kiest, je krijgt altijd praktische tips en voorbeelden. 

Leren schrijven op B1-niveau kan bij Vet Simpel Academie op allerlei manieren. Thuis in je eentje of juist samen met je team op kantoor. Download de gratis checklist voor richtlijnen voor begrijpelijk schrijven, boek de interactieve incompany-workshop met je collega’s of ga binnenkort aan de slag met het digitale werkboek. Wat je ook kiest: je leert teksten schrijven die iedereen in jouw publiek begrijpt. Of je nou communicatieprofessional bent, ondernemer, manager of redacteur. Hoe kan ik jou helpen?

Checklist ‘Begrijpelijke teksten schrijven op taalniveau B1’ • GRATIS

Deze checklist geeft je richtlijnen voor het schrijven van B1-teksten. Met praktische tips en handige voorbeeldteksten.

Incompany-workshop ‘Schrijven op taalniveau B1’ 
• € 750 (excl. btw)

Interactieve workshop speciaal voor (communicatie)teams. Hoe vertel je een boodschap in ‘gewone’ taal?

Blogs over begrijpelijk schrijven • GRATIS

Tips voor begrijpelijk schrijven en boeken over taal, handige lijstjes en blogs met achtergrondinformatie.

Werkboek ‘Steengoede, simpele teksten schrijven die iedereen begrijpt’ [e-book] binnenkort

Ga aan de slag met het digitale werkboek en schrijf zelf teksten op taalniveau B1.

Waarom leren bij Vet Simpel Academie?

Als je bij Vet Simpel leert over begrijpelijk schrijven, weet je zeker dat je kennis opdoet die je makkelijk kunt toepassen in de praktijk. Leren en daarna zelf aan de slag gaan is niet alleen belangrijk, maar ook leuk! Zelf ben ik gek op een beetje reuring: kennis blijft pas écht hangen als je de inhoud zelf ervaart. Dat geldt bijvoorbeeld voor workshops: de incompany-workshop is lekker interactief. Maar ook met de checklist en het werkboek hoef je je niet te vervelen.

Daarnaast ben ik (Silke Polhuijs) tekstschrijver op taalniveau B1, dus begrijpelijke teksten zijn mijn specialiteit. Door de jaren heen heb ik veel B1-teksten geschreven voor allerlei bedrijven. Daardoor weet je dat je bij mij goed zit. De lesmaterialen die ik voor Vet Simpel Academie ontwikkel geven handige voorbeelden uit de praktijk, tips en achtergrondinformatie. Voor welke manier van leren je ook kiest: ik help jou begrijpelijke (en goede!) teksten schrijven waarmee je iedereen in jouw publiek bereikt. Of het nou gaat om brieven, e-mails, webteksten, brochures of andere uitingen.